Agenda
Active creations

Pegasus wint alle sets in Oudleusen

Geplaatst op: 26 oktober 2019

Pegasus heren 1 won zaterdag met 0-4 bij Ouvol in Oudleusen. De eerste set werd eenvoudig met 19-25 gewonnen en ook in de tweede set kenden de Sluzigers relatief weinig problemen: 16-25.

In de derde bleven de gasten druk zetten, ondanks dat het publiek met man en macht hun thuisploeg uit het slob probeerde te trekken. Ouvol toonde weerbaarheid met een paar mooie aanvallen, maar het was net voldoende om een set te pakken tegen een subliem spelend Pegasus. Vechtend voor elkaar, keiharde aanvallen en steady spel waren de sleutels tijdens de gehele wedstrijd.

Alleen in de vierde set kreeg Pegasus het even lastig. Een paar foutieve aanvallen en onnodige spelfouten resulteerden in een achterstand van zeven punten. Toch was het Pegasus dat met vechtlust en overtuiging over de thuisploeg heen knalde. Een spannende slotfase met een eindstand van 22 tegen 25 zorgde voor veel extase bij de heren van Pegasus!