31 mei 2020 Gebruikers online: 30
Agenda
Active creations

DESZ heeft elke week een ‘VIP-team’

Geplaatst op: 2 november 2019

Tekst en foto's Henk Kuik

Rondom het thema ‘Maximaal Plezier” startte DESZ deze week om alle teams dit jaar een week in de spotlight/zonnetje te zetten. Het jeugdteam DESZ onder 13-1 beet vanmorgen het spits af. De trainers/leiders en ouders konden hieraan meedoen om de spelers als VIP’s te behandelen.

Het team van de trainers Albert en Lars Visser en teamleider Marcel van Olst moest aantreden tegen Olympia’28 JO 13-1 uit Hasselt dat ongeslagen de koppositie in nam in de 1e Klasse. Na een mooie entree op het hoofdveld werd om 9.00 uur afgetrapt en nam DESZ meteen het initiatief. In de 13e minuut kregen de Sluzigers een vrije trap die, na een hoge bal in het doel achter de Hasselter keeper verdween. Olympia’28 slaagde er vervolgens in om voor de rust op gelijke hoogte te komen 1-1. Na de limonade toonde Olympia aan dat zij de terechte koplopers waren en via drie hoge ballen werd de Sluziger keeper gepasseerd en stond de 1-4 eindstand op het scorebord.

Inmiddels had Gerralt van Dijk een drietal pannen op het vuur staan en bakte hij heerlijke pannenkoeken, die vervolgens in de hongerige magen van de spelers van DESZ verdwenen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice