31 mei 2020 Gebruikers online: 31
Agenda
Active creations

Spooktocht eng en succesvol

Geplaatst op: 3 november 2019

Op vrijdag 1 november organiseerde Jeugdsoos Esclusa in Zwartsluis een spooktocht. De tocht was om het sportpark van DESZ. “Dat is op zichzelf natuurlijk al een enge route én hartstikke donker” zegt jongerenwerker Tom Kisjes.

De tocht stond sinds twee jaar weer op het programma, tijdens deze tocht stonden er 25 spoken op de route om de kinderen de stuipen op het lijf te jagen. “Er deden maar liefst 105 kinderen mee aan de spooktocht, dat was ongeveer hetzelfde aantal als een aantal jaar geleden” zegt Kisjes trots. “Het is fantastisch om te zien dat de jongeren het zo leuk vonden, daar organiseren wij dit soort dingen voor!”. De jeugdsoos is niet alleen voor de jongeren uit Zwartsluis en dat bleek tijdens deze avond. “Er kwamen jongeren uit Belt-Schutsloot en Hasselt, volgend jaar hopen wij dat er jongeren uit Genemuiden komen, dan maken we er een nog groter feest van”, besluit Kisjes.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Spooktocht eng en succesvol”

  1. PBXSTR schreef:

    Het was ook zeer amusant om een “spook” te zijn.

Aquaservice