20 oktober 2020 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Deel Vier sluit de deur met bluesman De Jong

Geplaatst op: 5 november 2019

Ralph de Jongh staat op 14 december voor de laatste keer in Deel Vier van Jolanda Langenberg in Baarlo. Vanaf 2020 heeft zij andere plannen met haar mooie plek.

Ralph staat voor echte pure muziek. Niet alleen om te horen maar ook om te zien. Zijn lijf en leden worden ook de muziek als hij ze speelt. Hij speelt geen muziek maar wordt de muziek en het publiek is getuige van een niet aflatende, verbazende energie die uit al zijn poriƫn stroomt als hij optreedt. En die energie resulteert elke keer weer in een geweldig bluesfestijn.

Ralph de Jongh werd in 2011 door de Robert Johnson Foundation (USA) uitgenodigd om twee optredens te doen voor het 100 jarige Robert Johnson jubileum festival. Ralph legt als in een trance zijn ziel bloot tijdens zijn concerten en opnames. In een stijl waarin alleen Ralph de Jongh kan optreden, in een fenomenale atmosfeer van geluid, waarin we kunnen terugdromen naar de tijden van de vooroorlogse blues en de jaren zestig van Keith Richards en Mick Jagger.

Bestel kaartjes op www.podiumlokaal.nl

Er zijn 50 kaarten beschikbaar

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice