25 juli 2021 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Groentemannen vieren lustrum met speciale aanbieding

Geplaatst op: 8 november 2019

Vijf jaar geleden, op een feestelijke novemberavond, verhuisden De Groentemannen van het Buitenkwartier naar het huidige pand aan de Baanstraat. Met een ruimere winkel is het voor Jacco en Wout iedere dag een feest om hun klanten te helpen. Om het lustrum te vieren is er vanaf volgende week dinsdag een speciale, scherpe aanbieding met bladmandarijnen en kaki’s!

Groentemannen Jacco en Wout zijn de afgelopen vijf jaar telkens op zoek geweest naar nieuwe producten. “Wij hebben beide een passie voor smaakvol, gezond en gevarieerd eten”, zegt Jacco. Om hun blik te verruimen, zijn de mannen vorige week zelfs samen met hun partners op bezoek geweest bij een teler in Spanje. “Een reisje naar Spanje doen we natuurlijk niet zomaar even, maar we vinden het belangrijk om onze blik te verruimen. Tijdens ons bezoek zagen we dat de bladmandarijnen eetrijp geplukt worden en binnen 24 uur op transport gaan naar Nederland. Dat zorgt voor een volle en optimale smaak van de vrucht. Goed fruit, dat vinden we belangrijk voor onze klanten, zegt Jacco.”

Scherpe prijzen voor kakelvers fruit

Dat het bezoek zijn vruchten afwerpt, blijkt uit de scherpe aanbieding die volgende week bij De Groentemannen in de winkel ligt: kakelverse bladmandarijnen en kaki’s voor een scherpe prijs. “De aanbieding gaat dinsdag in en geldt twee weken. Voor maar € 2,99 krijgt de klant 1,5 kilo bladmandarijnen in een prachtig gevlochten houten mandje en voor maar € 1,99 krijg je vijf grote kaki’s. Met deze bladmandarijnen willen we de authentieke smaak van de mandarijn weer bij de consument in de mond krijgen”, aldus Jacco.

Reden tot feest

“Meer werkruimte om maaltijden klaar te maken, ruimere paden voor klanten zodat ze rustig hun boodschappen kunnen doen en meer ruimte om producten te presenteren.” Jacco de Lange is vijf jaar na de verhuizing van het Buitenkwartier naar het huidige pand aan de Baanstraat goed te spreken over de nieuwe locatie van De Groentemannen. “Het was een grote investering, maar dat was het zeker waard”, vertelt hij. “Onze klanten waren direct heel enthousiast en vandaag de dag krijgen we nog vaak een complimentje van toeristen. Ja, het is echt een voorrecht om op deze nieuwe locatie te werken. Dus alle reden om dat te vieren.”

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Aquaservice