13 juli 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Films en bingo in de Sluuspoort

Geplaatst op: 1 december 2019

Sluuspoort maakt zich met het traditionele Winterkwartier op voor een mooie, warme en sfeervolle decembermaand. Met in het programma twee volledig nieuwe activiteiten, namelijk een filmhuis-filmavond én de Decemberbingo. Bij wijze van proef worden de komende maanden in Sluuspoort twee gerenommeerde films vertoond. Het gaat om films die bekend zijn uit het zogenaamde Filmhuiscircuit. Het zijn de betere films die vaak één of meerdere keren zijn onderscheiden.

Sluuspoort wil kijken of er in Zwartsluis en omgeving voldoende belangstelling is om zo’n filmavond tot een terugkerend onderdeel van het programma te laten worden. In dat kader hoeft de entreeprijs van 7,50 euro geen belemmering te zijn. Ook wordt er tijdens deze avonden gezorgd voor een toepasselijke invulling van de inwendige mens. Met andere woorden, de popcorn zal niet ontbreken!

De eerste filmavond wordt gehouden op dinsdag 10 december en begint om 20.00 uur. Het gaat meteen om een kaskraker met Meryl Streep en Tom Hanks in de hoofdrol en geregisseerd door Steven Spielberg. Centraal staat het waargebeurde verhaal rondom de onthulling van de zogenaamde ‘Pentagon Papers’ in 1971.

“Voorlopig hebben we een filmavond in december en in februari op de agenda gezet”, licht beheerder Evelien Kuilder toe. “De vertoning vindt plaats in de theetuin van Sluuspoort. Het is een proef, dus we hebben nog geen extra verduisterende  maatregelen genomen. We kijken hoe het gaat lopen. Als het een succes wordt, kunnen we onze voorzieningen eventueel gaan aanpassen.”

Decemberbingo

Ook nieuw in Sluuspoort is de Decemberbingo. Deze wordt gehouden op woensdagavond 18 december en begint om 19.30 uur. Dankzij de medewerking van meerdere Sluziger bedrijven is er voor deze Decemberbingo een meer dan aantrekkelijk prijzenpakket beschikbaar. Hoofdprijs is een dinerbon ter waarde van 100 euro, aangeboden door Eetcafé ’t Kraantje en SAKZ. Ook de vele andere prijzen zijn de moeite waard.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice