25 april 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Van Schellen tafeltenniskampioen Zwartsluis

Geplaatst op: 16 december 2019

De tafeltennissers speelden maandagavond  om het kampioenschap van Zwartsluis. Bijna alle leden hadden zich ingeschreven. Alle deelnemers werden door loting verdeeld over drie poules.  Bij het bekijken van de poules, was het in poule C wel duidelijk wie er één en twee zouden worden.

Na de wedstrijden waren het de verwachte twee spelers. Als eerste was het John van Schellen, de tweede was Jan Booij. Bij de andere poules was dat nog niet te zeggen. In poule B was de voorlaatste ronde de beslissende. Aldert Vegter kwam als winnaar te voorschijn. Roel Santbergen als tweede, op onderling resultaat. In poule A zat de meeste strijd. De spelers deden niet voor elkaar onder. Zo waren er regelmatig gelijke spelen te zien.

Christophe Meijer eindigde op de eerste plaats. Albert Mooiweer bezette de tweede plaats. Vervolgens gingen deze zes spelers uitmaken wie er bij de laatste drie zouden komen. Christophe speelde tegen Roel, met als winnaar Roel. Aldert speelde tegen Jan, met als winnaar Aldert. John speelde tegen Albert, met als winnaar John. In de finale poule was het John die Roel op een nederlaag trakteerde. Vervolgens verloor Roel ook van Aldert. Het was  al snel duidelijk dat Aldert in wel zeer goede doen was. Aldert  trakteerde ook John op een nederlaag. Zijn teamgenoten deden er alles aan, maar Aldert was deze avond de sterkste speler. Hij mag zich de kampioen van 2019 noemen. John is de nummer twee en Roel eindigde op de derde plaats.
Na een tijdje rust hopen de leden in de voorjaarscompetitie weer achter de tafel te staan. TTV Zwartsluis wenst iedereen fijne kerstdagen en een heel goed nieuw jaar toe.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice