25 april 2024 Gebruikers online: 56
Agenda
Active creations

Nieuwjaarsreceptie bij Van Kesteren Kampen

Geplaatst op: 7 januari 2020

Ook na Oud en Nieuw nog even vuurwerk beleven? Kom dan op vrijdag 10 januari vanaf 19.00 uur naar de Nieuwjaarsreceptie van Renault-dealer Van Kesteren in Kampen. In typisch Franse culinaire, culturele en muzikale sferen kijkt directeur Wimfried van Kesteren dan terug op 2019 en vooruit naar 2020. Ook u bent van harte welkom.

De komst van de nieuwe Renault Kadjar, Clio, ZOE en Captur naar de showroom in Zwartsluis. Maar ook de drukbezochte Ladies Night en het unieke garageconcert van het Stedelijk Orkest in de vestiging aan de Kilbystraat. En de vele activiteiten rond Koningsdag. Het zijn slechts enkele Van Kesteren-hoogtepunten uit 2019.

Bedanken voor het vertrouwen

Op deze en andere successen die het afgelopen jaar brachten, blikt Van Kesteren graag nog even terug in de showroom aan de Kilbystraat 4 in Kampen. “En dat willen we doen met onze trouwe, nieuwe en potentiële klanten” aldus Wimfried van Kesteren. “Omdat het vooral aan hun vertrouwen te danken is, dat 2019 ons veel voorspoed bracht.”Een gezellig samenzijn

Daarnaast gaat de blik ook alvast op 2020. “We zullen aankondigen welke introducties, acties en evenementen we gepland hebben staan en vertellen hoe en wanneer onze klanten daarvan kunnen profiteren. Maar het belangrijkste is dat het een gezellig samenzijn wordt, waarop we smakelijk kunnen eten en proosten. Met wijn, stokbrood en kaas. Onder de klanken van een accordeon en livemuziek. En tussen vele nostalgische Renault-modellen.”

Adres:

Van Kesteren Kampen

Kilbystraat 4

8263 CJ Kampen

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice