6 juli 2020 Gebruikers online: 36
Agenda
Active creations

De Schans bakt knieperties

Geplaatst op: 8 januari 2020

Tekst en foto's Roel Huls

Een bakploeg was woensdagmorgen al vroeg gestart voor het jaarlijkse ‘knieperties’ bakken aan het begin van het nieuwe jaar in Woonzorgcentrum De Schans. De heerlijke bakgeur kwam iedereen bij binnenkomst van het Schipperscafé tegemoet. Neeltje Touwen (99) zorgde voor het inpakken en de verkoop. En dit kan ze op haar hoge leeftijd nog prima doen. De vele ‘knieperties’ werden voor een euro per zakje vlot verkocht.

Accordeonist Ben Prikken zorgde voor de vrolijke muzikale noot. Hij zong met de bewoners en gasten bekende oud Hollandse liederen en begon met het toepasselijke lied ‘Ik heb eerbied voor jou grijze haren’.

Op woensdag 15 januari organiseert de stichting in de namiddag een stamppotmaaltijd. Bewoners en ouderen uit Zwartsluis kunnen zich hiervoor kosteloos inschrijven bij de balie in De Schans, wel tot zolang er plaats is.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice