6 juli 2020 Gebruikers online: 37
Agenda
Active creations

Darten bij DESZ weer op kalender

Geplaatst op: 9 januari 2020

Op vrijdag 21 februari wordt weer het jaarlijks darttoernooi georganiseerd bij sportvereniging DESZ. De organisatoren Arjan de Graaf en Julian Schokkenbroek proberen er weer een mooie avond neer te zetten. Het altijd druk bezochte toernooi kan 48 single spelers kwijt.

“Allereerst spelen we in poules, waarna er een winnaars- en verliezers knock-out ronde volgt. Uiteindelijk zijn er geldprijzen voor de nummers 1,2 en 3 in zowel de winnaars- als verliezersronde. Het kantinepersoneel zet zich met veel enthousiasme in om iedereen van een natje te kunnen voorzien en tussendoor vindt er een grote verloting plaats, die georganiseerd wordt door de supportersvereniging, waarbij er vele leuke prijzen te winnen zijn”, aldus de organisatie.

Voor opgave kun je terecht bij Arjan de Graaf via een appje: 0641882386

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice