6 juli 2020 Gebruikers online: 29
Agenda
Active creations

Jaarlijkse tentoonstelling van Postduif TW

Geplaatst op: 9 januari 2020

Postduif TW houdt komende zaterdag weer de jaarlijkse tentoonstelling. Liefhebbers kunnen tachtig duiven bekijken, maar ook met mooie prijzen naar huis gaan. Een loterij en en een lotenboom maken namelijk ook weer onderdeel uit van het evenement.

Met 25 leden is Postduif TW nog steeds een levendige vereniging die een geschiedenis van dik veertig jaar voortzet. Al die jaren was er een tentoonstelling. Die is komende zaterdag voor het publiek geopend van 14.00 tot 18.00 uur. ’s Ochtends bekijkt keurmeester Rozenveld de tachtig duiven die zijn onverdeeld in vier groepen. Hij keurt de duiven op kop, vleugels, onderkant en de algemene indruk. Rond 15.30 uur volgt de prijsuitreiking van deze keuringen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice