6 juli 2020 Gebruikers online: 30
Agenda
Active creations

Blik op Buisman blijft langer open

Geplaatst op: 13 januari 2020

De expositie ‘Een blik op Buisman’ in Museum Schoonewelle mag zich in een goede belangstelling verheugen. Mede op verzoek van de exposanten heeft de werkgroep Wisselexposities van Museum Schoonewelle dan ook besloten het expositieprogramma voor 2020 aan te passen en ‘Een blik op Buisman te verlengen tot en met 14 maart.

Leuk extra aspect van de expositie is dat Freek Kuipers zowel alleen als samen met mede-exposant Johan Spek regelmatig rondleidingen verzorgt. Zo werd afgelopen zaterdag een groep die een verjaardag vierde rondgeleid over de expositie. En de laatste zaterdag in december was het ook een drukte van belang bij de openbare rondleiding die door Kuipers werd verzorgd. Binnenkort staat nog een combinatie van een rondleiding met een koffieproeverij op het programma. Dat laatste onderdeel komt voor rekening van de plaatselijke ‘koffiekenner’ Marcelino Platje.

‘Een blik op Buisman’ is te zien op de tweede etage van Sluuspoort. De openingstijden zijn maandag van 13:30 tot 17:00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. De entree bedraagt € 3,75.

www.sluuspoort.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice