31 mei 2020 Gebruikers online: 32
Agenda
Active creations

Nieuw in Zwartsluis: Amber’s Gastouderopvang

Geplaatst op: 13 januari 2020

Amber van ’t Hul heeft voor zover bekend de eerste Gastouderopvang aan de Nieuwesluis geopend. Samen met haar echtgenoot woont ze sinds augustus op nummer 62. Na haar studies Pedagogisch Medewerker en Maatschappelijke Zorg zet ze nu de stap. “Mijn hart ligt bij kleinschalige kinderopvang en in deze woning hebben we daarvoor de ruimte”, vertelt Amber.

Ze is geboren in IJmuiden, maar verhuisde al snel naar Sint Jansklooster waar ze haar jeugd doorbracht. De middelbare school volgde ze op het Agnieten College en dus is ze geen onbekende in Zwartsluis. “Vorig jaar kochten we deze woning aan de Nieuwesluis. Die is ideaal voor kinderen: we hebben een slaapkamer ingericht voor de gastouderopvang en de ruimte tuin is ook super. Bovendien komt die uit op een speeltuin”, vertelt ze.

Tijdens stages ontdekte ze dat kleinschalige kinderopvang het beste bij haar past. “Mijn opleiding was gericht op bijvoorbeeld gehandicaptenzorg, maar omgaan met kinderen vind ik leuker. Als ergens kleine kinderen zijn, probeer ik meteen contact met ze te maken. Dat is blijkbaar iets natuurlijk. Bovendien zag ik tijdens mijn opleiding hoe belangrijk het is dat kinderen zich op een goede manier ontwikkelen. De jongste jeugd is de basis voor de rest van je leven. Ik vind het mooi om daaraan bij te dragen.”

Amber’s Kinderopvang is voorlopig geopend op maandag, dinsdag en donderdag. “Ik richt me dan van 07.00 tot 18.00 uur op kinderen van nul tot twaalf jaar. De eerste aanvragen zijn binnen, dus ik hoop dat ik snel echt kan beginnen. Voor bewoners van de Nieuwesluis is deze locatie perfect en uiteraard zijn ook andere inwoners van Zwartsluis en omgeving van harte welkom.”

Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/amber.hogewind

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 reacties op “Nieuw in Zwartsluis: Amber’s Gastouderopvang”

  1. Kenniemweh schreef:

    Ja Johan, dat is een kinderopvang, dit gaat over een gastouderopvang, wel goed blijven lezen. 🙂

  2. Johan schreef:

    Helaas er zit er eentje in de Nieuwesluis

Aquaservice