20 oktober 2020 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Veel geslaagden in De Kragge

Geplaatst op: 15 januari 2020

Zaterdagmiddag 11 januari was het groot feest in Zwembad De Kragge. Letterlijk een groot feest, want het zwembad hing vol met gekleurde vlaggetjes. Er was namelijk diplomazwemmen. Maar liefst 74 kandidaten mochten afzwemmen. Onder groot bekijks van papa’s, mama’s, opa’s en oma’s en andere familie leden langs de kant.

De kinderen wilden aan iedereen laten zien hoe goed zij hun zwemvaardigheid beheersten. Er werd met kleren aangezwommen, door een gat gedoken en verschillende proeven in het water werden op de juiste manier uitgevoerd. Iedereen is zaterdagmiddag geslaagd en kreeg een welverdiend A, B of C-Diploma uitgereikt door een trotse badjuf of badmeester. De organisatie was in handen van: Joke de Jong, Diddy Roeten, Esmeralda Bijkerk, Lydia van der Sman, Rosalie Klaver, Stefan Zwanenburg, Maikel Kampjes en Alex Huizenga.

Voor Diploma A zijn geslaagd:

Alwin Hooghuis, Boaz Kok, Bram Torensma, Eline Smit, Elise Snijder, Emir Yildirim, Emma Buter, Fabian Post, Faya Schaart, Florian Schalke, Floryan Huisman, Guus van der Vegt, Imme Wildeboer, Ivan Boxum, Jelmer Troost, Jens Mastebroek, Lauren Huizing, Levi Heetebrij, Liam Toering, Lotte Buiter, Mathilde van der Veen, Milan dos Santos, Mirthe Halbertsma, Norah Booij, Nox Geertman, Philip Lauber, Rubian Hogeboom, Seth van Eerde, Thomas Wicher van den Berg, Ties van Amerongen, Twan Fidom, Twan Winter, Valenthijn van den Berg en Vayèn Meekhof.
Voor Diploma B zijn geslaagd:

Alysha Lassche, Berjan Fernhout, Corné Zeilemaker, Elin Zielman, Emely Kokhuis, Emiel Akkerman, Emma Dunnink, Eva Van der Veen, Evianne Rena Marchien Swerissen, Fajah Buitenhuis, Fia Bruining, Gijsbert Drogt, Herbert-Jan Zeilemaker, Jasmijn Verheij, Jaylin de Vries, Jurre Rook, Kyan Noorda, Lukas Olivier Los, Lynn Boezelman, Manuel Korenberg, Noa Bovendeur, Tara Lassche, Vayén Visscher en Vera Wolf.

Voor Diploma C zijn geslaagd:
Chelsey Dokter, Elena Ruijtenberg, Emily Wijnsma, Jan Admiraal, Luc Ruijtenberg, Maud Heetebrij, Milan Benus, Milou Ruijtenberg, Rune Voswijk, Seth Janssen en Tobias Miggels.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice