13 juli 2020 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Wijngaard-winnaars hebben nu ook de beker

Geplaatst op: 4 februari 2020

Foto's Henk Kuik

Sportief gebaar: leerlingen van de Ichthus School uit Genemuiden brachten dinsdag een beker naar De Wijngaard. Een team van de Ichthus School werd vrijdagavond uitgeroepen tot schoolzwemkampioen van Zwartewaterland. Na afloop bleek al snel dat dit niet terecht was. De organisatie vindt het heel vervelend dat dit kon gebeuren en heeft haar oprechte excuses aangeboden.

De scholen en teams hebben zich echter heel sportief opgesteld en aangeboden de bekers te overhandigen aan de eigenlijke winnaars: Op de eerste plaats De Wijngaard 2, de tweede plaats is voor de Johannes Bogermanschool en de derde plaats voor de Johannes Calvijnschool.

Om deze teams te bedanken voor dit mooie en sportieve gebaar heeft de organisatie herinneringsmedailles overhandigd aan de zwemmers.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice