19 april 2024 Gebruikers online: 14
Agenda
Active creations

Schoolvoetbal ‘vlucht’ voor de mietsen naar april

Geplaatst op: 9 maart 2020

Het Schoolvoetbaltoernooi van DESZ staat dit jaar op 6,7 en 8 april op de kalender. “Normaal voetballen we altijd in mei of juni, maar de laatste keer hadden we veel overlast van de mietsen. Daarom kiezen we nu voor april”, legt Gerjan Kronenberg van de organisatie uit.

Na een onderbreking van een jaar deden vorig jaar ruim 170 voetballertjes mee aan het toernooi. Kronenberg verwacht dit jaar ook weer veel belangstelling van de leerlingen van de Arembergschool en De Wijngaard. “We hebben vorige week de flyers bezorgd en deze week kunnen de kinderen zich aanmelden. Zoals altijd delen we de deelnemers in teams in en die strijden uiteindelijk om een finaleplek. Maar meedoen en plezier hebben is veel belangrijker.”

Met het schoolvoetbal hoopt DESZ de jeugd weer in beweging te krijgen. En als er vervolgens kinderen ontdekken hoe leuk voetbal is, is dat helemaal meegenomen. “Elk jaar zijn er deelnemers die lid willen worden van DESZ. Ook wat dat betreft is april een goede datum: dan kunnen we de nieuwelingen nog indelen in de teams.”

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice