28 maart 2024 Gebruikers online: 33
Agenda
Active creations

Tafeltennissers hebben het moeilijk

Geplaatst op: 9 maart 2020

Het 1e team moest dinsdag 3 maart uit naar De Veluwe Apeldoorn tegen het 2e team. De opstelling was Aldert Vegter, John van Schellen & Roel Santbergen. Aldert Vegter mocht de wedstrijd ope-nen. Helaas was de tegenstander te sterk voor Vegter. Die moest zijn punt inleveren bij de tegen-stander. John van Schellen mocht als 2e beginnen. Ook hij verloor nipt van zijn tegenstander met een spannende 5e setter.

Roel Santbergen begon ook niet goed en moest ook zijn punt inleveren bij de tegenstander. Het is een loodzware taak voor het 1e team om in de 2e klasse te blijven spelen. Zoals nu de stand eruit ziet zitten ze in de degradatiezone. Roel Santbergen & John van Schellen kwamen niet tot winst. Alder Vegter zorgde ervoor dat ze niet met 9-0 naar huis gingen. Uitslag 8-1 Nederlaag

Het 2e team moest vrijdag 6 maart tegen het 7e team van Smash Hattem. De opstelling van het 2e team zag er zo uit: Christophe Meijer, Mark Smit (invaller vanuit het 5e team) & Harry de Wit. Christophe Meijer mocht de wedstrijd openen. Helaas verloor hij ook zijn eerste verlies partij. Mark Smit deed het goed en hij kon zijn winst punt meenemen naar het 2e team. Harry de Wit deed het ook erg goed en hij kon ook zijn winst partij meenemen naar zijn team. Chripstophe Meijer & Mark Smit wisten maar 1 keer te winnen. Harry de Wit kwam twee keer tot winst. Eind uitslag 4-5 neder-laag.

Het 3e team moest woensdag 4 maart uit tegen het 2e team van WHAM Nieuwleuzen. De opstel-ling van het 3e team zag er zo uit: Tjalling Wynia, Twan Ketelapper & Wietze Bakker (invaller uit het 4e team). Tjalling Wynia mocht de wedstrijd openen. Met een spannende 5 setter wist hij te winnen en zo nam hij zijn winstpunt meenemen naar zijn team. Twan Ketelapper & Wietze Bakker begon-nen ook goed aan hun openingswedstrijd. Tajlling Wynia kwam twee keer tot winst, Wietze Bakker 1 keer tot winst en Than Ketelapper had een goeie avond een wist al zijn partijen te winnen. Ook werd hij uitgeroepen tot “Man Of The Match”. Eind uitslag 3-6 voor de Sluuzigers.

Het 4e team hadden een thuiswedstrijd tegen het 5e team van NTC Leogang Nunspeet. De opstel-ling van het 4e team zag er zo uit: Gerwin van Dalfzen, Wietze Bakker & Joost de Graaf. Gerwin van Dalfzen mocht de wedstrijd openen. De tegenstander had geen grip op hem wist zo zijn eerste partij te winnen. Wietze Bakker kwam minder goed in de wedstrijd en zo verloor hij zijn eerste partij. Joost de Graaf wist ook zijn eerste wedstrijd te winnen. Het bleef spannend met de winst & verlies punten voor dit team. Met een 5-4 overwinning kunnen ze tevreden zijn. Gerwin van Dalfzen & Joost de Graaf kwamen 2 keer tot winst, Wietze Bakker 1 keer tot winst.

Het 5e team moest ook thuis tegen tegen het 2e team van ’s-Heerenbroek. De opstelling zag er zo uit: Mak Smit, Jonathan Booij & Thimo Smit. Mark Smit mocht de wedstrijd openen en hij wist met een 5 setter zijn eerste winst punt meenemen naar zijn team,. Jonathan & Thimo Smit hadden het erg lastig met hun eerste partij en ze moesten toch nog hun punt inleveren bij de tegenstanders. Mark Smit wist als enigste 2 keer te winnen. Thimo Smit & Jonathan Booij kwamen niet tot winst. Eind uitslag 2-7 nederlaag. Ook dit team zit in de degradatie zone.

Het programma voor de volgende speelronde week (speel ronde 6)

Thuis wedstrijden op maandag 9 maart:
2e team tegen Harderwijk 4
3e team tegen ’s-Heerenbroek 2
4e team tegen Batfighters 3 Elburg

Uitwedstrijden
1e team op donderdag 12 maart uit tegen Vined 1 Heerde
5e team op dinsdag 10 maart uit tegen Kampenion 9 – Kampen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice