29 maart 2020 Gebruikers online: 33
Agenda
Active creations

Gerrit Veld: ‘We stoppen niet, we veranderen’

Geplaatst op: 13 maart 2020

“We gaan niet stoppen, maar veranderen”, zegt Gerrit Veld van de Hubo in Zwartsluis. Zijn bedrijf kreeg de laatste jaren zoveel klussen en andere werkzaamheden dat het draaien van de winkel steeds lastiger werd. “Daarom stoppen we op termijn als Hubo en leggen we ons toe op onder meer klussen en zonweringen”, aldus de ondernemer. Volgens hem zijn er verschillende opties voor het huidige pand.

Veld begon in 1988 als specialist in verf en behang. Later verhuisde hij van de Kerkstraat naar het Buitenkwartier en via de Zomerdijk kwam hij op de huidige locatie. Daar runt hij sindsdien de bekende doe-het-zelfzaak. “Omdat we steeds meer werk buiten de winkel krijgen, moeten we een keuze maken welke richting we op willen. Uiteindelijk stoppen we niet, maar willen we juist meer service bieden. En daarbij past de huidige winkel niet meer”, legt Veld uit.

Hij wil zich vooral toeleggen op producten als zonwering, rolluiken, garagedeuren, interieurschuifkasten en raamdecoratie. Daarnaast gaat hij verder met de klus- en timmerwerken. “We zijn aan het  onderzoeken wat we met ons bedrijfspand gaan doen. Verkoop of verhuur zijn opties. En misschien is er iemand die toch graag de winkel wil voortzetten: samen of zelfstandig. We hebben daarom zeker nog geen datum vastgesteld wanneer we als Hubo stoppen.”

Ondernemers met interesse kunnen zich kortom melden bij Gerrit Veld.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice