25 april 2024 Gebruikers online: 54
Agenda
Active creations

Geef kleur aan het nieuwe kantoor Active Creations

Geplaatst op: 3 april 2020

Er wordt momenteel heel wat gekleurd en geknutseld in de Sluziger huishoudens. Maar dat de populariteit van de kleurplaat ineens weer zo groot ging worden, dat had Active Creations ook niet kunnen bedenken toen ze een kleurplaat maakten als onderdeel van het programmaboekje voor de Oranjevereniging.

“De afgelopen jaren hebben we in het Oranjeboekje geen traditionele advertentie geplaatst maar juist iets creatiefs gedaan.”, zo vertelt Active Creations-directeur Hans Winter. “Na twee jaar ‘merken zoeken’ leek het ons dit jaar wel leuk iets voor de kinderen te doen. En zo ontstond het idee voor een kleurplaat met daarop uiteraard ons prachtige nieuwe pand”.

Het marketing- en communicatiebureau had bij het maken van de kleurplaat natuurlijk niet kunnen weten dat we door de Coronacrisis massaal aan het kleuren en knutselen zouden slaan. “Des te meer reden om er nu nog meer ruchtbaarheid aan te geven”, aldus Hans.

“Iedereen die de kleurplaat maakt en hiervan een foto post op onze social media, een foto naar ons mailt of de kleurplaat bij ons door de deur gooit kan rekenen op een leuk presentje. Aanvankelijk gaven we de mogelijkheid om die af te komen halen, maar gezien de Coronamaatregelen hebben we dat nu liever niet, maar zo kunnen we er alsnog wat leuks van maken”, zo laat Hans weten.

Alle thuiskleurders groot en klein, download de tekening op www.activecreations.nl/kleurplaat en geef net als Hans en zijn dochter Lynn het nieuwe pand van Active Creations kleur.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice