25 april 2024 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

Anne de Jong veertig jaar in dienst bij Buisman

Geplaatst op: 28 april 2020

Foto's Jan van Kleef

Dinsdag was het 40 jaar geleden dat Anne de Jong in dienst trad bij Buisman. Begonnen als invalhulp productie / verpakker en nu al jarenlang een trouwe medewerker in het molenlokaal. Door zijn jarenlange dienstverband heeft hij onder diverse directies mogen werken. Eerst nog voor de Buisman-familie, als laatste directeur de heer Rolf Olland, en nu al enige jaren met directeur Robert Hoopman.

Een opmerkelijk feit is wel, dat Anne in al die 40 jaren dienstverband, slechts 1 ½ week ziek is geweest (in verband met een gebroken (?) vinger). “Dit bewijst weer eens te meer zijn trouwe inzet. Dit wordt dan ook door iedereen zeer gewaardeerd. Door de coronacrisis kon het heugelijke feit niet grootst worden gevierd. Later dit jaar hopen wij dit nog in te halen”, aldus de medewerkers van Buisman.

Wel was de ingang naar ‘zijn’ molenlokaal versierd met een boog, slingers, ballonnen etc. en werd er koffie en taart (me foto) getrakteerd. Ook Anne’s vrouw, Marjan, was hiervoor uitgenodigd en voor haar was een grote, frisse bos bloemen geregeld. Want achter elke grote man, staat een nog grotere vrouw.

De directeur kon helaas wegens vakantie, niet aanwezig zijn. Anne werd daarom te woord gestaan door Ineke Bouw die kort terugblikte op zijn werkzame periode bij Buisman. Dit in gezelschap van zijn naaste collega’s uit de productie. Het kantoorpersoneel kwam daarna nog feliciteren en vanzelfsprekend taart eten.

Daarna was het tijd om weer aan het werk te gaan. Na 40 jaar is Anne nog even hard en gemotiveerd aan het werk. De productie gaat door.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice