7 mei 2021 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Weer draaiorgelmuziek voor De Schans

Geplaatst op: 30 april 2020

Tekst Roel Huls, foto's Jan van Kleef

Voor de bewoners en aanleunwoningen van Woonzorgcentrum De Schans verzorgde draaiorgel De Parel uit Meppel donderdagmiddag een derde muzikaal optreden in enkele weken. Het is een van de weinige mogelijkheden om de bewoners te trakteren op gezellige en bekende melodie├źn. De dierenweide is hiervoor uitermate geschikt om iedereen te laten genieten van het Meppeler draaiorgel.

Het is door de coronacrisis nog steeds niet mogelijk, dat bewoners contacten van buiten hebben met familie of kennissen. Dan is een middagje met draaiorgelmuziek van achter de ramen of vanaf het balkon of tuin een leuke afwisseling

Gepubliceerd door Erik Driessen
Aquaservice