29 mei 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

International traint mee met DESZ

Geplaatst op: 16 mei 2020

Tekst en foto's Henk Kuik

Wie zaterdagmorgen vanachter de hekken naar de tweede training, na het uitbreken van het corona virus en het daarop stil zetten van de competitie, keek, zag een vreemde eend in de bijt op het hoofdveld van DESZ. Bij de eerste selectie trainde namelijk Inessa Kaagman, dochter van hoofdtrainer Pim Kaagman mee.  

De blonde 24 jarige viervoudige international komt normaal gesproken uit voor LFC Everton uit Liverpool. Ook in Engeland ligt de competitie stil na het uitbreken van het corona virus en daarop is Inessa naar Nederland terug gekeerd.

Samen met een tiental andere internationals traint ze op dinsdagen en de donderdagen in Zeist onder bondscoach Sarina Wiegman.  Met toestemming van haar vereniging mag de middenveldster, die ook 5 seizoenen voor Ajax speelde, op de zaterdagmorgens meetrainen bij DESZ.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice