28 september 2020 Gebruikers online: 30
Agenda
Active creations

Bikkelen op de parkeerplaats

Geplaatst op: 18 mei 2020

Tekst en foto's Henk Kuik

Maandagavond werken zeven dames en een heer zich in het zweet op de parkeerplaats van Hotel Zwartewater. Doordat binnen sporten in verband met het coronavirus niet is toegestaan traint Erik Huizing van Sport Balanz Zwartsluis met zijn sporters op een gedeelte van het parkeerterrein van Hotel Zwartewater. 

Twee weken geleden is hij weer begonnen met de jeugd en de senioren zijn aan hun tweede week begonnen. Erik vertelt dat hij per groep 10 personen mag laten trainen, maar hij stelt zelf een maximum van 8 personen per groep.
Op het parkeerterrein is rondom een grote terreinwagen een circuit uitgezet waar verschillende oefeningen worden uitgevoerd. Na elke oefening wordt het desbetreffende apparaat, matje of touw gereinigd vóór dat er met een nieuwe oefening wordt begonnen.

Erik vertelt dat de sporters het weer heerlijk vinden om na een aantal weken gedwongen rust weer lekker te sporten. Niemand van zijn leden heeft tijdens de gedwongen stop afgehaakt en deze avond wordt er in drie groepen getraind en is er ook personal training, evenals op de dinsdag- en woensdagavond, terwijl er op de  woensdagmorgen om 7.00 uur wordt begonnen. Dit is speciaal voor mensen die voordat hun werk begint willen sporten. Op Hemelvaartsdag wordt er om 8.00 uur begonnen.

Huizing heeft de terreinwagen met attributen onlangs aangeschaft met de bedoeling om er in de toekomst mee naar bedrijven te gaan.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice