29 mei 2020 Gebruikers online: 35
Agenda
Active creations

Ben Prikken brengt weer muziek naar De Schans

Geplaatst op: 20 mei 2020

Foto's Jan van Kleef, tekst Roel Huls

Wij mogen weer een beetje meer’,  was de boodschap dinsdagavond van premier Rutte over de corona maatregelen. Maar een wekelijks optreden van accordeonist Ben Prikken in de grote zaal van Woonzorgcentrum De Schans zit er voorlopig nog niet in. Daarom was er woensdagmorgen om half elf een tweede openluchtoptreden van de Sluziger accordeonist.

In de tuin van de dierenweide werd een muziekinstallatie gezet. Een uur lang werden bij een heerlijk zonnetje bekende en gezellige liederen gespeeld en gezongen. In het ‘Muziekboek De Schans’ staan 206 liederen. Prikken had hieruit een leuke selectie gemaakt. Voor de bewoners van het woonzorgcentrum en de aanleunwoningen was het opnieuw een mooie afwisseling van hun eenzaamheid in deze corona tijden.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice