21 januari 2021 Gebruikers online: 19
Agenda
Active creations

Pegasus-jeugd traint bij het Grote Gat

Geplaatst op: 20 mei 2020

Tekst en foto's Henk Kuik

Terwijl Jan Kruimer van volleybalvereniging Pegasus op het gras bij het Grote Gat een volleybalnet aan het opbouwen is, komen een aantal jeugdige volleyballers en- sters voor een tweede training in de buitenlucht. Normaliter wordt er in de sporthal van het Agnieten College gesport, maar door het coronavirus is dit tijdelijk niet mogelijk. De spelers en speelsters zijn al blij dat er weer getraind kan en mag worden. 

Na een pittige warming-up door de gedreven Sluziger worden er allerlei spelvormen bij het net gespeeld. Het plezier spat er af en Kruimer is ook tevreden over de weersomstandigheden. Stond er vorige week een pittig windje, deze avond is dat een stuk beter en ook de traditionele mietsen zijn nog niet erg aanwezig.

Op de dinsdag- en woensdagavonden wordt er voorlopig door Pegasus buiten getraind totdat trainen in de zaal weer mogelijk is.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice