29 mei 2020 Gebruikers online: 37
Agenda
Active creations

Zwemmen is weer mogelijk in De Kragge

Geplaatst op: 20 mei 2020

Tekst en foto's Henk Kuik

Woensdagmorgen kringelde er witte rook uit zwembad de Kragge in Zwartsluis. Het water was mooi op temperatuur toen mevrouw Weijs uit St Jansklooster als eerste bezoekster om even na acht uur het water in dook om na de gedwongen sluiting van de zwembaden in Zwartewaterland vanwege het uitbreken van het coronavirus weer haar baantjes kan trekken. 

Maikel Kampjes en twee collega’s van hem staan gekleed in fel gele hesjes de bezoekers op te wachten om alles in goede banen te leiden. Na het betalen van de entree kan er een badhokje worden opgezocht om zich te verkleden. In een blok van een uur kunnen maximaal 15 personen nu zwemmen. Daarna heeft het personeel een half uur de tijd om de hokjes en dergelijke te reinigen, waarna er weer een uur gezwommen kan worden.

Na het zwemmen mag er niet gedoucht worden en kan het zwembad via een speciale uitgang het complex verlaten worden.
Op de website van de Kragge, www.dekragge.nl, kan men zich aanmelden om te zwemmen en daar is ook een protocol met betrekking tot de regels na de heropening.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Zwemmen is weer mogelijk in De Kragge”

  1. F schreef:

    Wat er ook gebeurd, ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice