29 mei 2020 Gebruikers online: 31
Agenda
Active creations

VVD maakt zich zorgen over coronaverspreiding onder arbeidsmigranten

Geplaatst op: 21 mei 2020

De VVD maakt zich zorgen over verspreiding van het coronavirus onder arbeidsmigranten. Fractievoorzitter John Smits wijst erop dat arbeidsmigranten vooral in Zwartsluis ‘een te groot percentage van de plaatselijke bevolking’ zijn. Dat is volgens hem een potentieel risico voor verspreiding van het virus. Vooral omdat ze dicht op elkaar wonen (kamerbewoning) en niet tot één gezin behoren.

De liberalen willen tijdens de komende raadsvergadering horen of het college dit ook zo ziet en of de gemeente maatregelen wil treffen. Die raadsvergadering is komende donderdag, online overigens.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

6 reacties op “VVD maakt zich zorgen over coronaverspreiding onder arbeidsmigranten”

 1. Gerard schreef:

  Erik, begrijp ook wel dat het lastig is hoor. Zo’n reactie als van D. Bij artikel sleepboten hoefde je wat mij betreft ook niet weg te halen hoor.
  Misschien iets andere mogelijkheid van reageren inschakelen zodat je eventueel eerst kunt beoordelen of het wel of niet wordt geplaatst en terukkoppelt dat het niet wordt geplaatst bijvoorbeeld.

 2. Erik Driessen schreef:

  Klopt Gerard..die haal ik dan ook weg. Kritiek is geen probleem, als het netjes en met de gegevens gebeurt. Heeeeeel vaak reageert iemand onder een andere naam of als ‘sluziger. Blijft lastig om het goed te doen. Handigste eigenlijk reageren op Facebook, dan ziet iedereen precies wie wat zegt.

 3. Gerard schreef:

  @Erik: Bij artikel sleepboten staat bij reactie alleen D.
  Maar als iets kritisch wordt gezegd moet voor- en achternaam er bij staan?
  Wordt dus wel onderscheid gemaakt.
  Snap best dat bij grove beledigingen bericht wordt verwijderd maar zulke gekke dingen stonden er niet.

 4. Erik Driessen schreef:

  Beste Wim, nog maar weer eens melden dat het beleid is: voornaam, achternaam en geldig mailadres. En niet zoals zo vaak iets melden onder de naam Jan, Sluziger of wat dan ook.
  Vrgr Erik

 5. Wim schreef:

  Helemaal mee eens Hendrik, en de website beheerders net zo, zet je er een reactie word hij verwijderd dit zegt mij genoeg.

 6. Cora Westra schreef:

  Goed om dit onder de aandacht te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice