21 januari 2021 Gebruikers online: 6
Agenda
Active creations

Regiobank doneert mondkapjes aan De Schans

Geplaatst op: 22 mei 2020

Foto's Jan van Kleef

Gerjan Kronenberg van Regiobank overhandigde vrijdagochtend een eerste lading mondkapjes aan Barend Vinke van De Schans. De bank met vestigingen in Genemuiden en Zwartsluis doneert in totaal vijfduizend mondkapjes aan IJsselheem. Dit gebeurt in samenwerking met verzekeringsmaatschappij NH1816.

“Toen we hoorden dat er een tekort was aan mondkapjes in Nederland, ontstond dit plan al. Via een zakenrelatie konden we een behoorlijke bestelling plaatsen in China. Vervolgens duurde de levering lang, maar nu is alles geleverd”, legt Ingeborg Boudesteyn van de Regiobank uit.

Bij de donatie zitten ook 150 handgeschreven kaarten van de Regiobank-medewerkers voor het zorgpersoneel. Op die manier wil Regiobank de grote waardering voor hun werk laten blijken.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice