29 mei 2020 Gebruikers online: 33
Agenda
Active creations

VVD nuanceert uitspraken over arbeidsmigranten

Geplaatst op: 23 mei 2020

VVD’er John Smits benadrukt dat hij met zijn uitspraken over arbeidsmigranten niet Geert Terwel aanspreekt. “Ik maak me zorgen om de situatie van arbeidsmigranten, maar dat betekent niet dat ik me daarbij tot Geert Terwel richt. Ik heb zijn naam niet eens genoemd in mijn vragen”, zegt Smits na een aantal artikelen in de media.

De VVD stelde woensdag vragen aan het college van B en W. De partij stelt dat arbeidsmigranten die dicht op elkaar wonen een risico vormen voor het tegengaan van het coronavirus en de VVD wil weten of de gemeente maatregelen overweegt. In de media wordt daarbij een link gelegd naar Geert Terwel, die meerdere panden in Zwartsluis verhuurt. Volgens de VVD zijn de vragen niet specifiek aan hem gericht. Terwel heeft voor al zijn verhuurpanden een keurmerk dat aantoont dat hij aan alle regels en eisen voldoet.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice