13 augustus 2020 Gebruikers online: 39
Agenda
Active creations

Politie ingeschakeld na aanval driftige hond

Geplaatst op: 1 juni 2020

De politie moest zaterdag naar de Barsbeek komen na een melding over twee vechtende honden. Een loslopende hond zou een andere viervoeter te grazen hebben genomen.

Het is volgens wijkbewoners niet de eerste keer dat de vechtersbaas wist te ontsnappen van het erf waar hij thuis hoort. De hond zou de afgelopen periode ook al meerdere soortgenoten uit de wijk te pakken hebben gehad. Voor buurtbewoners was de maat vol, ze besloten een melding te maken bij de politie.

De politie laat weten: “We zijn met de eigenaars van de honden in gesprek geweest. Ook hebben we de hond in kwestie bekeken en geen afwijkend gedrag vastgesteld. Beide honden liepen los, waardoor de situatie mogelijk kon ontstaan. Dit hebben we met de eigenaars besproken. Zij gaan het verder in onderling overleg afhandelen.”

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice