6 juli 2020 Gebruikers online: 29
Agenda
Active creations

Wandel4daagse gaat door in aangepaste vorm

Geplaatst op: 1 juni 2020

Tussen 1 juni en 31 augustus 2020 kunnen Sluzigers een aangepaste vorm van de Avond4daagse wandelen. Met eigen routes, vanaf een eigen locatie, op een eigen moment, met een eigen afstand. Zo voorkomt de organiserende buurtvereniging De Moerasvogel dat het te druk wordt. Na vier wandelingen en een hoop beweegplezier ontvangt de deelnemer zijn of haar Avond4daagse medaille in de brievenbus.

Hoe werkt het?
Na aanmelding krijgt een wandelaar digitaal toegang tot de app ‘eRoutes’. Buurtvereniging de Moerasvogel legt uit: “Via de app ontvang je iedere wandeldag routes waar je uit kunt kiezen. Je bepaalt zelf wanneer je loopt. Dat mag ‘s avonds zijn, maar ook overdag. En doordeweeks of in het weekend. Als je je eigen Avond4daagse maar afrondt binnen 2 weken na de eerste wandeldag. Want het moet natuurlijk wel een prestatie blijven. Houd rekening met de maatregelen van de Rijksoverheid en loop niet in grote groepen. Maar maak er vooral je eigen feestje van met spelletjes onderweg, iets lekkers in de rugzak en een mooi finish moment bij de voordeur.”

Inschrijven kan via https://eroutes.nl/nl/avond4daagse/. Deelname aan Avond4daagse (Home Edition) kost €5 per deelnemer. Daarvoor krijgen wandelaars toegang tot de app, de mogelijkheid om vier routes (van 2,5 – 5 – 10 kilometer) automatisch te laten aanmaken en je krijgt de officiële Avond4daagse medaille thuisbezorgd.

Kijk ook op: https://www.avond4daagse.nl/deelnemers/veelgestelde-vragen of mail voor vragen naar demoerasvogel@gmail.com

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice