4 maart 2021 Gebruikers online: 58
Agenda
Active creations

Verdachte drugsrijder ongeval Kranerweerd ‘te ziek’ voor zitting

Geplaatst op: 9 juni 2020

Een 24-jarige man uit Genemuiden die in november 2018 onder invloed van een grote hoeveelheid drugs en alcohol een ongeluk veroorzaakte, was naar eigen zeggen te ziek om vanmorgen een rechtszaak bij te wonen in Zwolle.

Amfetamine, ghb, cannabis en een fikse hoeveelheid alcohol werden in het bloed van de verdachte twintiger gevonden na het ongeval bij de Grote Kranerweerd, schrijft dagblad De Stentor. De auto die de verdachte bestuurde ramde destijds frontaal de auto van een andere weggebruiker. De Genemuider verdachte reed zonder geldig rijbewijs en zonder verlichting toen het ongeval gebeurde. Destijds raakten twee mensen gewond.

De behandeling van de zaak staat in augustus opnieuw op de agenda omdat de verdachte zich voor vandaag had ziek gemeld. Toen een slachtoffer vanmorgen hoorde dat verdachte niet kwam opdagen, riep de betrokkene teleurgesteld: “Hij is helemaal niet ziek.”

Foto’s: Erik Eenkhoorn (archiefbeeld van ongeval in 2018)

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice