28 september 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Elektrisch rijden nu nóg voordeliger dankzij subsidies

Geplaatst op: 12 juni 2020

(Advertorial) Elektrische auto’s nemen sterk aan populariteit toe en de overheid wil dat nu nog verder stimuleren. Met een Renault-subsidie van € 4.000,- en aanschafsubsidie van € 4.000,- vanuit de overheid, stap je tot en met 31 augustus supervoordelig over naar de nieuwe Renault ZOE.

Bij Renaultdealer Van Kesteren heb je ruime keuze uit nieuwe en gebruikte elektrische auto’s. “Zo staat er bij ons een gebruikte Renault ZOE klaar voor maar € 8.400,-. Met de subsidie van de overheid kost deze auto je maar € 6.400,-”, vertelt Wimfried van Kesteren. “En na de zomer verwachten de splinternieuwe vol-elektrische Renault Twingo in onze showroom.”

Dubbelop voordeel

“Wanneer je voor 31 augustus kiest voor de nieuwe Renault ZOE, ontvang je van Renault maar liefst € 4.000,- subsidie”, vertelt Wimfried van Kesteren. “Daarnaast kun je onder voorwaarden nu gebruik maken van de aanschafsubsidie elektrische auto’s van de overheid waarmee je nog een keer € 4.000,- subsidie ontvangt op je nieuwe elektrische auto. Ga je voor een tweedehands? Dan ontvang je een subsidie van € 2.000,-.”

Elektrische auto voor de prijs van een benzineauto

“Een elektrische auto voor de prijs van een auto op benzine? Dat kan nu. Kies bijvoorbeeld voor de Renault ZOE ZEN, waar je normaal gesproken zo’n € 28.000,- voor betaalt. Nu, na aftrek van de Renault subsidie en de aanschafsubsidie van de overheid kost deze auto u slechts € 20.000,-.

Wil je een proefrit inplannen of offerte aanvragen? Kom dan langs in onze showroom aan de Kilbystraat 4 in Kampen of aan De Grote Kranerweerd 23 in Zwartsluis.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice