23 april 2024 Gebruikers online: 40
Agenda
Active creations

Elken naar VHK, Witte naar DESZ

Geplaatst op: 16 juni 2020

De 22-jarige Yaniek Elken uit Zwartsluis komt over van DESZ naar Vlugheid en Kracht (VHK) in Sint Jansklooster. Het talent Thomas Witte doet dat net andersom, hij verlaat Klooster om aan de Cingellanden te komen spelen.

Elken stond als jeugdspeler te boek als groot talent en doorliep onder andere de jeugdopleiding van Sportclub Genemuiden. Yaniek kiest volgens VHK bewust voor de Kloosterse vereniging omdat hij verwacht daar veel plezier in voetbal te gaan vinden. “VHK is een mooie dorpsclub, met reële ambities en dat past goed bij mij. Mijn vriendin woont in Sint Jansklooster en samen zijn we ook al lid van één van de Kloosterse corsogroepen. Verder heeft VHK een jonge talentvolle selectie waar veel lange termijn potentie in zit”, legt Yaniek uit. Trainer Edwin Duim is blij met de komst van de aanvaller. “Spits Berry Heetebrij is gestopt en daarmee hebben we wel wat doelpunten ingeleverd’. Bij VHK sluit vanuit de jeugd Chris Oosterhof aan bij de eerste selectie en is ook Kjell Kuiper, na een lange revalidatieperiode, weer fit.”

Thomas Witte heeft echter besloten om VHK te verlaten. De speler werd gevraagd om zich aan te melden bij de Sluzigers, hij gaf gehoor aan de oproep. Witte wilde graag een stapje hogerop en is hiermee de vijfde nieuwe aanwinst voor DESZ. De buitenspeler staat bekend om zijn snelheid en ziet er naar uit om voor het Sluziger elftal te komen spelen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice