13 augustus 2020 Gebruikers online: 41
Agenda
Active creations

CDA niet blij met ‘Belgisch kunstgras’

Geplaatst op: 26 juni 2020

Het CDA wil weten waarom de gemeente voor de nieuwe kunstgrasvelden van DESZ en Olympia ’28 in zee gaat met Belgische fabrikanten. “Uiterst teleurstellend”, vindt raadslid Van Zandwijk die keuze, met het oog op meerdere bedrijven in Zwartewaterland die in deze sector zitten.

Het CDA wil weten welke afwegingen de gemeente heeft gemaakt en of het om een Europese aanbestedingsprocedure ging. Ook vraagt de partij zich af of puur naar de financiën is gekeken, of dat ook zaken als werkgelegenheid en stageplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een rol speelden.

Gepubliceerd door Robert Jansema

5 reacties op “CDA niet blij met ‘Belgisch kunstgras’”

 1. Elly schreef:

  Wel vreemd dat het uit België komt terwijl we zelf in Zwartewaterland de grootste producent van kunstgras hebben. En ze zullen toch ook wel mensen hebben die het kunnen plaatsen. Maar ja zo gaat het met zoveel dingen.Waarom niet de zelfde leverancier als in Genemuiden? Of kwam dat ook uit België?

 2. Erik schreef:

  Het is weer oneerlijk verdeeld zoals gewoonlijk, waarom gaat er zoveel naar de voetbalverenigingen? Er zijn meer clubs en verenigingen die wel wat steun kunnen gebruiken maar telkens achter het net vissen. Waarom geen eerlijke verdeling van een bepaald bedrag per lid zodat iedereen mee profiteerd? We praten hier wel over gemeenschapsgeld!

 3. Wilfred schreef:

  Ik ken geen bedrijf in zwartewaterland dat een veld aan kan leggen

 4. Wim schreef:

  Dat is de gemeente, de plaatselijke ondernemers niets gunnen .

 5. Alie Kisjes schreef:

  Helemaal mee eens. Wij als burgers steunen zoveel mogelijk de plaatselijke middenstand. Waarom de gemeente niet??

Aquaservice