23 mei 2022 Gebruikers online: 37
Agenda
Active creations

Duo aangehouden na diefstal buitenboordmotor

Geplaatst op: 2 juli 2020

Foto's: politie Steenwijkerland

Vannacht kreeg de politie omstreeks 03.15 uur een melding binnen van een verdachte situatie aan De Veneweg in Wanneperveen. Een buurtbewoner zag een onbekende man in een boot staan die de motor los probeerde te halen.

Dat lukte, maar de buurtbewoner noteerde het kenteken van de auto en gaf deze door aan de politie die met meerdere eenheden was uitgerukt. De politie heeft bij aankomst aan De Veneweg twee mannen aangehouden uit de gemeente Utrecht. Het is nog niet duidelijk of deze twee aangehouden personen ook betrokken zijn geweest bij recente diefstallen van buitenboordmotoren in Zwartsluis.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice