Agenda
Active creations

DESZ scoort 5 keer en wint in Hoorn

Geplaatst op: 18 juli 2020

DESZ 1 nam het vandaag in een vriendschappelijk duel op tegen Always Forward. Het werd een pot met tal van doelpunten, uiteindelijk werd er acht keer gescoord.

De eerste twintig minuten heeft het elftal van DESZ het lastig en komt de thuisploeg snel op voorsprong. Na een half uur te hebben gespeeld waren er weinig kansen voor de mannen uit Zwartsluis maar in de 41 minuut kwam daar verandering in. Karlo Naberman zorgde via een vrije trap voor de gelijkmaker met zijn wereldgoal. Thomas Witte uit Sint Jansklooster, een nieuwe aanwinst voor DESZ, was slechts twee minuten aanwezig op het veld en scoorde de 1-2. De minuten daarna is DESZ scherp, want Etienne Moorman tikt de 1-3 binnen en zo zet Zwartsluis de wedstrijd binnen 10 minuten naar haar hand.

Na de rust is het rommelig op het veld, overtredingen bij beide ploegen en weinig kansen. Na 55 minuten komt DESZ weer tot een doelpunt. Ondertussen komt ook de ploeg uit Hoorn tot scoren, ze weten via twee goals de stand naar 3-4 te brengen. Na een goede voorbereiding van Tom Kisjes is het uiteindelijk Thomas Witte die de 3-5 maakt. Dat is ook de eindstand. De Sluzigers keren met winst huiswaarts.

Foto’s: Jan Willem Oldenbeuving