25 april 2024 Gebruikers online: 42
Agenda
Active creations

Pegasus damesteams zoeken versterking

Geplaatst op: 10 augustus 2020

(Archieffoto) Dames Pegasus - foto Henk Kuik

De twee damesteams van volleybalvereniging Pegasus in Zwartsluis zijn op zoek naar versterking. Voor het komende seizoen komen ze nèt het benodigde aantal speelsters tekort. De club hoopt op enthousiaste nieuwe aanwas, zodat beide teams weer sterk het nieuwe seizoen in kunnen.

Het volleybalseizoen stopte dit jaar vroegtijdig wegens de Coronacrisis. Dames 1 deed het goed dit seizoen en is uiteindelijk bij de bovenste drie geëindigd. Het tweede damesteam boekte ook veel vooruitgang en heeft mooie resultaten neergezet. Helaas zijn enkele speelsters gestopt, onder andere vanwege hun studie of werk in andere steden. Daarom zijn de beide teams dringend op zoek naar nieuwe aanwas.

“We zijn ervan overtuigd dat er in Zwartsluis en omstreken dames zijn die heimwee hebben naar het spelletje en graag de uitdaging aangaan. We mikken echter ook op fanatieke dames die op zoek zijn naar een nieuwe sport. Volleybal is een echte teamsport waarbij je niet alleen balgevoel, maar ook snelheid, coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen traint”, aldus trainer Jan Kruimer. Volgens hem is er voor iedereen een plek, of je nu 18 bent of 50. “Dames 2 is het perfecte team als je wilt groeien in je spel en wedstrijdervaring op wilt doen en dames 1 is dé plek voor de fanatiekeling die al wat spelervaring heeft. En het allerbelangrijkst: de sfeer in beide teams is gewoon goed!”

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om eens mee te kijken tijdens een training. Zij kunnen voor meer informatie vrijblijvend contact opnemen met Anja Bood 0611808537

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice