25 september 2020 Gebruikers online: 44
Agenda
Active creations

Het roer gaat om bij Hubo Veld 

Geplaatst op: 11 augustus 2020

Hubo Veld gaat vanaf dit najaar verder onder de naam Veld zonwering, inbouwkasten en onderhoudsbedrijf. De keten Hubo vertrekt daarmee uit Zwartsluis, maar vooralsnog blijft Veld wel werkzaam in zijn pand aan de Zomerdijk.  

Eerder gaf Veld al aan: “We gaan niet stoppen, maar veranderen.” Zijn bedrijf kreeg de laatste jaren zoveel klussen en andere werkzaamheden dat het runnen van de winkel steeds lastiger werd. “Daarom stoppen we op termijn als Hubo en leggen we ons toe op onder meer klussen en zonweringen”, aldus de ondernemer. 

“Er zijn inmiddels al een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo is her servicepunt van DHL ondergebracht bij Korthoef in Belt-Schutsloot. In Zwartsluis wordt nog gezocht naar een nieuw punt. We gaan onze voorraden en assortiment verkleinen door een algehele uitverkoop te houden. Daarna gaan we ons bedrijf opnieuw inrichten en ons vooral richten op de buitendienst. Pijlers van dat bedrijf: zonwering, kasten, onderhoudswerkzaamheden”, vertelt Gerrit.  

“Hier zullen we een basiswinkel en een showroom voor inrichten met gezette openingstijden. We hebben minder ruimte nodig waardoor ons pand (deels) beschikbaar komt voor de verhuur of verkoop. Ondernemers met interesse kunnen zich daarvoor melden. Voor nu richten wij de pijlers op onze specialiteit: klussen, onderhouden en het aanbrengen van zonwering”.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice