25 september 2020 Gebruikers online: 33
Agenda
Active creations

Sluuspoort in het rood

Geplaatst op: 11 augustus 2020

Nieborg Stage Equipment en het WaterMuzeFestival zetten vanavond gezamenlijk het pand van Sluuspoort in de rode verlichting. Hiermee vormden ze een onderdeel van een landelijke actie waarin de evenementenbranche aandacht vraagt voor haar huidige positie.

Vanaf 21.00 uur kleurde Sluuspoort rood. Vanavond liet de evenementensector hiermee zien dat het ‘vijf voor twaalf’ is. Vanaf half maart staat de sector helemaal stil en het gemiddelde omzetverlies sindsdien komt uit op 85%. Gezonde bedrijven in de sector worstelen nu om overeind te blijven door de opgelegde 1.5m beperkingen. Om 23.55 uur gingen de lampen uit, om letterlijk te laten zien dat het ‘vijf voor twaalf’ is.

“Het doel van de actie was dat iedereen maar met name de politiek gaat begrijpen dat langer dan vijf maanden overleven alleen mogelijk is met een continuering van de steunpakketten”, meldt Wesley Nieborg, eigenaar van het Sluziger bedrijf Nieborg Stage Equipment.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice