25 september 2020 Gebruikers online: 88
Agenda
Active creations

Wegens succes geprolongeerd: zomervakantiefotowedstrijd!

Geplaatst op: 12 augustus 2020

Vorige zomer werd de redactie van Zwartsluis Actueel bedolven onder prachtige, mooie of leuke vakantiefoto’s. En dus gaan we dit jaar op herhaling. We zijn weer op zoek naar inzendingen die het ultieme vakantiegevoel uitstralen. Of ze nou genomen zijn aan de boorden van het Zwarte Water of de Adriatische Zee, in De Wieden of in de Dordogne, de Handelskade of het Sint Pieterplein.

Omdat het coronavirus of we willen of niet toch invloed heeft op het vakantiegevoel, hebben foto’s die deze specifieke periode uitbeelden een lichte voorsprong voor de jury. Er zijn ongetwijfeld maatregelen genomen op de verschillende bestemmingen. En zoals elk jaar levert een foto waarbij te zien is dat vakantievierders ook in het buitenland Zwartsluis Actueel bekijken ook een licht voordeel op. Verder bemoeit de jury zich niet met de creativiteit van de fotografen.

Inzenden kan tot 15 september. Stuur foto’s naar redactie@zwartsluisactueel.nl of app ze naar 06 36073878. Zorg dat ze niet groter zijn dan 1 mb en zet de naam van de fotograaf in de mail. Een korte omschrijving of toelichting is altijd prettig!

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice