25 september 2020 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Kleur bekennen in De geschilde aardappel

Geplaatst op: 13 augustus 2020

(Adv.) “Door het kiezen van de juiste kleur en stijl, communiceer je al nog voordat je maar een woord gesproken hebt”, zegt Chanine Krisman, imagocoach, personal shopper en stylist. Op 21 augustus geeft zij de workshop Communiceer met kleur in De geschilde aardappel. Zij geeft daarmee de aftrap voor een serie workshops van Platform 9.

Chanine Krisman van Platform 9 leert haar klanten welke kleding en kleuren bijdragen aan een professionele eerste indruk en die helpen bij het boeken van resultaat. “Als je wilt dat er snel beslissingen worden genomen kies dan voor rode kleding. Met zwarte kleding creëer je een mysterieus en krachtig beeld, maar het zorgt ook voor afstand.”

Uitstel door corona
Platform 9 is in 2019 opgericht door Helga de Boer en Trea ten Kate. Zij willen een plek creëren waar ondernemers kennis, inspiratie en praktische vaardigheden halen én delen om onafhankelijk en met succes hun eigen bedrijf te runnen. In het voorjaar van 2020 zou Platform 9 officieel gelanceerd worden, tegelijk met de opening van De geschilde aardappel. In juni zouden de twee ondernemende vrouwen vertrekken naar Spanje voor de eerste training in het Arriadh Hotel. Corona gooide roet in het eten. “Dat was balen”, zegt Ten Kate. “Maar we besloten om gewoon door te bouwen aan onze droom. We ontdekten dat juist in coronatijd ondernemers de weg wisten te vinden naar Platform 9 om met ons samen te werken. Het zijn allemaal zp’ers die liever samenwerken dan concurreren. Wij zijn trots dat we inmiddels met 18 ervaren ondernemers diverse diensten en maar liefst 25 workshops en trainingen aan kunnen bieden om ondernemers steviger in hun schoenen te zetten.”

Aftrap
Op 21 augustus geeft Chanine de aftrap van Platform 9 met de eerste workshop: Communiceer met kleur. Snel daarna volgen workshops als SEO, vloggen, schrijven, je eigen website bouwen in 1 weekend en je werk beter organiseren, die vrijwel allemaal plaatsvinden in De geschilde aardappel, want ook het nieuwe restaurant, vergaderlocatie en Vaar-in aan de Zomerdijk in Zwartsluis is nu volop in bedrijf.

Workshop Communiceer met kleur
Website De geschilde aardappel

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice