7 mei 2021 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Arembergschool geniet van ‘Bevrijdingsband’

Geplaatst op: 27 augustus 2020

Foto's: Jan van Kleef

In het kader van 75 jaar vrijheid was de Bevrijdingsband vandaag te gast op OBS De Aremberg. De kinderen konden aan het begin van de middag genieten van een spetterend optreden.

De bevrijdingsband verzorgde op het schoolplein een muzikale voorstelling waarin het thema 75 jaar vrijheid centraal stond. De artiesten presenteerden een kleurrijke mix van humorvolle liedjes, sketches, en een serieuze noot om zo de kinderen ervan bewust te laten worden hoe bijzonder het is dat mensen in vrijheid leven. De liedjes die speciaal voor deze gelegenheid waren geschreven werden op het schoolplein gespeeld voor groep 1 tot en met 8.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice