16 juni 2021 Gebruikers online: 43
Agenda
Active creations

Vijf maanden hechtenis voor veroorzaker ongeval

Geplaatst op: 27 augustus 2020

Foto: Erik Eenkhoorn (archief 2018)

De 25-jarige P.S. uit Genemuiden moet vijf maanden brommen omdat hij 16 november 2018 een ongeval veroorzaakte aan De Grote Kranerweerd. De desbetreffende man was die avond onder invloed van drank en drugs, reed zonder rijbewijs en had geen verlichting aan.

De rechter in Zwolle veroordeelde de Zwartewaterlander tot een gevangenisstraf van 10 maanden, waarvan 5 maanden voorwaardelijk met een proeftijd van 3 jaar voor het veroorzaken van dit ernstige verkeersongeval. Naast de gevangenisstraf moet de man zich ook houden aan de bijzondere voorwaarden. Zo moet hij zich onder andere ambulant laten behandelen.

Gerelateerd:

Artikel: Officier eist maanden cel voor drugsrijder

Artikel: Verdachte ongeval Kranerweerd ‘te ziek’ voor zitting

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice