4 maart 2021 Gebruikers online: 62
Agenda
Active creations

SVBS moet wederom door de zure appel bijten

Geplaatst op: 12 september 2020

Moe verlaten de Beltigers het veld. (Foto: Geanne van de Belt)

Ook de derde bekerwedstrijd was geen pretje voor SVBS’77. Op sportpark ’t Hooge Laand in Belt Schutsloot verloor de thuisploeg vanmiddag van het samengestelde team uit Bant en Creil.

Al binnen 10 minuten wisten de gasten tot scoren te komen. SVBS kreeg enkele kansen maar kon deze niet maximaal benutten. De polderploeg lukte dat echter wel, na ruim 15 minuten stond het 0-2. Creil/Bant speelde snel en wist zich voor de rust nog twee maal succesvol door de Beltiger verdediging te stampen, ruststand 0-4.

Via een corner scoorden de gasten nog geen 5 minuten na de theepauze het volgende doelpunt. De Beltigers maakten het zichzelf lastig en beseften dat het anders moest. Tot scoren komt het echter niet. Een vrije trap voor SVBS resulteerde in een bal die over de goal vloog. Ondanks de laatste inspanningen kwam de thuisploeg niet meer tot scoren. Moe verlieten ze het veld, de tap in de kantine vormde een schrale troost.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice