25 september 2020 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Opgedoekte buurtvereniging besteedt laatste centen

Geplaatst op: 14 september 2020

Buurtvereniging De Nieuwe Sluis is gestopt. Van het geld dat nog in de pot zat is een AED aangeschaft en gaat een deel naar de Wandel4daagse. Het overgebleven budget is via een waardebon van de Handelsverenging uitgekeerd aan de oud-leden.

Dat meldt het voormalige bestuur in een laatste brief naar alle oud-leden. In januari 2019 werd besloten om de stekker uit de vereniging te trekken. Weinig vrijwilligers en afnemende animo voor activiteiten waren doorslaggevend voor deze beslissing.

“Van het laatste positieve saldo hebben we een AED gekocht, deze hang aan de Nieuwesluis 28. Daarnaast hebben we geld uitgetrokken om deze nog enkele jaren te kunnen onderhouden. Tevens hebben we wat budget gereserveerd voor de lampjes die altijd rond de jaarwisseling in de wijk hangen. Ook is er een bedrag beschikbaar gesteld voor de jubileumeditie van de Wandel4daagse van volgend jaar”, merkt het voormalige bestuur op.

Bernadette Mooiweer sluit af namens het bestuur: “Conform de ledenlijst van 2019 hebben alle oud-leden een waardebon ontvangen van het resterende bedrag uit de pot. Leden kunnen voor 10,00 euro shoppen in winkels die zich hebben aangesloten bij de lokale Handelsvereniging.”

Gepubliceerd door Robert Jansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice