9 december 2021 Gebruikers online: 31
Agenda
Active creations

GKv iedere dag geopend voor gezamenlijk ochtendgebed

Geplaatst op: 16 september 2020

Geïnteresseerden zijn iedere ochtend welkom in de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt aan de Zomerdijk. Predikant Arjo Riemer opent daar de dag met gebed en zang.

Iedere doordeweekse dag start Riemer om 08.45 uur met een bijeenkomst van een half uurtje. Het programma bestaat uit gebed, zang en bijbellezing.

“Het idee kwam al naar voren tijdens mijn studie. Ik vind het belangrijk dat een kerk ook buiten de zondag open is voor de gemeente. Het is een persoonlijke start van de dag waarin we ons op God richten. Voor mij is het heel belangrijk om iedere ochtend bij God te komen”, legt de nieuwe predikant uit.

“Ik doe dit sinds augustus. Niet alleen mensen uit onze eigen gemeente zijn welkom, iedereen mag langskomen. We zingen ook uit verschillende liedbundels maar het ochtendgebed komt overeen met de gereformeerde liturgie. Ook als er niemand komt houd ik een ochtendgebed, het is een belangrijk moment voor mezelf”, ligt Riemer toe. Na afloop kan iedereen even blijven napraten met de dominee: “Want ik ben iedere ochtend tot 10.30 uur in de kerk te vinden.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice