25 september 2020 Gebruikers online: 47
Agenda
Active creations

SamSam is hét adres voor duurzame ‘Happy Soaps’

Geplaatst op: 16 september 2020

(Adv.) Sinds deze week is het plasticvrije cosmeticamerk ‘Happy Soaps’ verkrijgbaar bij SamSam Zwartsluis. Door dit duurzame merk op te nemen in het vaste assortiment wil de winkel haar duurzame karakter nog verder uitdragen.

Happy Soaps gebruikt geen plastic bij haar producten die enkel van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt. “Goed voor jezelf én goed voor het milieu”, merkt Leontien Voorsluijs op.

Naast de tweedehands kleding, waar de winkel ruim 5 jaar geleden mee begon, bestaat het assortiment inmiddels uit verschillende, hoofdzakelijk duurzame, (cadeau)artikelen en speelgoed. Van herbruikbare bamboe rietjes en bijenwasdoeken tot speelgoed wat gemaakt is van gerecyclede plastic melkflessen.

“Er wordt al zoveel weggegooid, elk stukje minder afval is meegenomen” aldus eigenaresse Leontien Voorsluijs die mensen graag bewust wil maken van dit feit. Een shampoobar staat gelijk aan 4 plastic flessen. Hoe meer mensen overstappen, hoe minder eenmalig plastic.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice