25 april 2024 Gebruikers online: 62
Agenda
Active creations

Pegasus H1 wint van Emmen ’95

Geplaatst op: 21 september 2020

De heren van volleybalvereniging Pegasus uit Zwartsluis hebben hun eerste competitie wedstrijd met 1-3 gewonnen. Het debuut in de promotieklasse was een om in te lijsten. Emmen ’95 was de tegenstander en kon geen moment in de partij komen. Alhoewel ze de derde set cadeau kregen door wat slordigheden hier en daar, verdienden ze ook geen punt meer dan dat.

De selectie bestaat momenteel uit: Spelverdeler: Brendan van Veen, Diagonaal: Tom Jeurink, Midspelers: Wessel Meijer en Danny van de Wetering, Passer/Loper: Maurice Lachenal, Robbert van Veen en Robin Stam. Libero: Kristian Schoonewelle

Blessures: Wouter Menzo (enkelblessure) Albert Dijkstra (polsblessure) Kees Hoentjen (Schouderblessure)

De trainer van Pegasus, Roel Koers uit Hasselt, heeft voor een jaar bijgetekend. Pegasus hoopt onder zijn leiding zich te handhaven in de promotie klasse, een niveau wat de sluzigers nog nooit eerder speelden. Volgende week is de eerste thuiswedstrijd tegen EP de Treffer/ de Set Uppers H1 uit Scheemda. Hierin hopen de mannen van Pegasus hun positieve gevoel vast te houden. De wedstrijd start om 16.00 en er is publiek welkom!

Gepubliceerd door Robert Jansema

Aquaservice