21 januari 2021 Gebruikers online: 10
Agenda
Active creations

Vaardig worden met de computer en het internet in de Bibliotheek

Geplaatst op: 22 september 2020

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Bankzaken regelen, een reis boeken, winkelen of belastingaangifte doen, alles gaat tegenwoordig via internet. Hebt u moeite om de weg te vinden op internet? U bent niet de enige! Klik & Tik helpt u vaardig te worden met de computer en internet.

Zou u er wel wat behendiger in willen worden? Dan is de cursus Klik & Tik iets voor u. U begint met de basis zoals typen en e-mailen. Vervolgens gaat u stap voor stap in uw eigen tempo verder tot dat u uw weg kunt vinden op het internet.

Vanaf maandag 12 oktober kunt u van 09.30 – 11.30 uur de cursus volgen in de Bibliotheek. Ervaren vrijwilligers staan elke maandag voor u klaar om u verder te helpen.

Aanmelden voor Klik & Tik kan bij Bibliotheek Hasselt via 038 – 4771716 of meldt u aan in de Bibliotheek. Deelname aan de cursus is gratis. Als ondersteuning bij de cursus raden we u aan het werkboek aan te schaffen voor € 12,50. Dit werkboek is bij de hele cursus en daarna te gebruiken.

Op maandag en donderdag aanwezig in Bibliotheek Hasselt. Op dinsdag en woensdag aanwezig in Bibliotheek Steenwijk.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice